top of page
Depositphotos_10214934_XL.jpg

Inrichting

Decoratie

Depositphotos_388573386_XL.jpg

Ons verhaal

Ontwerp

Hier zetten De Gangmakers in Projectinrichting een proces in gang dat zal leiden tot de realisatie van jouw project, precies zoals jij het voor ogen hebt. We luisteren heel goed naar jouw plannen en ideeën. Vervolgens kunnen we je ‘in huis’ vertellen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Van ontwerp tot realisatie, van de vloerbekleding en de raamdecoratie, via stoelen, tafels en maatwerkbanken, langs verlichting en apparatuur tot aan decoratieve accessoires die de sfeer en beleving completeren.

Onze waarden

Denkt mee. 
Vraagt naar meer.
Raakt geïnspireerd. 
Werkt samen.

Over Gangmakers

De Gangmakerij is ingericht door de partners van De Gangmakers in Projectinrichting. Het zijn onze Medegangmakers. Of het nu gaat om het implementeren van audiovisuele apparatuur waar je jouw klanten mee informeert of om het plaatsen van het koffieapparaat waaruit je die klanten een heerlijk kopje vers gemalen koffie voorschotelt in porselein dat uiteraard van jouw bedrijfslogo is voorzien. Alles is mogelijk!

Projecten

Maatwerk

Voor elke locatie, voor elke ruimte kunnen Gangmakers in Projectinrichting een maatwerkbank leveren. Rond of hoekig, hoog of laag, leer of stof, extravagant of ingetogen. Vertel ons je wensen en wij creëren jouw maatwerkbank. 

Terras

Gangmakers in Projectinrichting voelen zich niet alleen bij binnenprojecten in hun element; ook buiten gaan ze vol overtuiging aan de gang. Ze realiseren dus ook de totaalinrichting van jouw terras.

Horeca

In de Horeca voelen Gangmakers zich als een vis in het water. Ze komen er graag om te genieten van lekker eten en drinken en de gastvrijheid, maar nóg liever zetten ze hun kennis, kunde en creativiteit in om jouw horecazaak de uitstraling en ambiance te geven waar geen enkele gast omheen kan. 

Zorg

In een zorginstelling, hoe klein of groot die ook is, moeten de mensen die er werken én de mensen die zorg nodig hebben zich op hun gemak voelen.

Hotel

Een hotel is zo'n plek waar alle details moeten kloppen als het om sfeerbeleving en uitstraling gaat. Al bij binnenkomst mogen gasten zich thuisvoelen. Dat betekent dat aan alle elementen in het interieur zorgvuldig aandacht moet worden besteed.

Kantoor

Een kantoorpand saai? Wat de Gangmakers in Projectinrichting betreft zeker niet! Wij maken van jouw office een inspirerende plek waar medewerkers met plezier komen werken.

bottom of page