top of page

Blanche Deal

Blanche Dael selecteert koffie uit de mooiste koffielanden rondom de evenaar. Ons koffieassortiment is opgebouwd in smaakschakeringen. U vindt er stevige koffie voor espresso, mocca-achtige koffie voor lungo’s en fruitige en complexe smaken voor bijvoorbeeld filterkoffie. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van een aantrekkelijk koffie en theeconcept met een positieve impuls op uw koffieomzet. Koffie die gasten bindt.

Blanche Dael is thuis in de horeca. De huiskamers van de stad of gemeenschap. Bij ondernemers die hun gasten willen verwennen met een goed getapt glas bier en een met aandacht gezet kopje koffie. Koffie die door zijn overtuigende smaak gasten bindt en uitnodigt om een tweede kopje te drinken. Dat noemen wij ‘het subtiele verschil van het beste’.

 

Koffie en thee spelen een belangrijke rol tijdens ontbijt, lunch, ‘s middags met een gebakje of na een heerlijk diner. Het is de productgroep met de hoge marges, die voor het onderscheidend vermogen kan zorgen. Lekkere koffie met aandacht gezet en gepresenteerd verleidt gasten om terug te komen en is tevens het visitekaartje van uw onderneming. Ga voor het beste! Dat kan met Blanche Dael.

 

Wij houden van koffie. En van thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. In Maastricht liggen onze wortels. In de stad die stijl en goede smaak koestert, branden wij koffie en pakken wij thee voor oprechte genieters. Voor mensen die, net als wij, veel waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal.

 

Afhankelijk van wat u uw gast wil bieden, adviseren wij u over de geschikte koffiesmaak en de bijbehorende instellingen. Tevens adviseren wij graag in een gepaste machine die voor uw zaak de juiste capaciteit kan dragen. We nodigen u graag vrijblijvend uit in onze koffiebranderij in het Sphinxkwartier te Maastricht om u zo kennis te laten maken met de identiteit en ambacht van Blanche Dael.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.blanchedael.nl waar u ook ons contactformulier kunt invullen.

 

 Contactgegevens:

 

Sven Claessens

Accountmanager Blanche Dael

sven@blanchedael.nl

06-51277426

www.blanchedael.nl

 

 Social Media:

 

https://www.instagram.com/blanchedael_maastricht/

https://www.facebook.com/BlancheDael

https://www.blanchedael.nl/

Impressie gallerij

bottom of page