top of page

Internet Hotspot

Focus op je zaak terwijl Internet Hotspot je ontzorgt op ICT gebied
Internet Hotspot is gespecialiseerd in professionele netwerken voor de horeca, hospitality, retail en kantoren.

Internet Hotspot is specialist in het aanleggen van professionele bedrijfsnetwerken voor de horeca, hospitality, retail en kantoren.

Wanneer de vraag naar connectiviteit verder gaat dan simpelweg een laptop verbinden met een Wi-Fi netwerk, is het van groot belang de expertise en kennis van een connectiviteitspartner in te schakelen.


We begrijpen als geen ander dat er maar weinig dingen zijn die mensen zo vervelend vinden als een slecht functionerende verbinding. Bij ons vinden we het echter van essentieel belang dat onze afnemers niet eens de kans krijgen om zich hieraan te ergeren. Door zorgvuldig alles in te richten en voortdurend vooruit te denken, streven we ernaar problemen op te lossen nog voordat de eindgebruiker er überhaupt iets van heeft gemerkt. Dit realiseren we door het netwerk zo te bouwen dat het te allen tijde operationeel blijft, en we zijn in staat om problemen in veel gevallen op afstand op te lossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zijn we zeer snel ter plaatse op jouw locatie.


Ons doel is het leveren van betrouwbare connectiviteit en diensten aan al onze afnemers, waar ze zich ook bevinden en ongeacht het tijdstip. Bij ons stopt de service nooit!Contactgegevens:


Internet Hotspot


Spekhouwerstraat 2

6367 TV VoerendaalE info@internethotspot.eu

T +31 (0)85 003 10 55


www.internethotspot.eu

Impressie gallerij

bottom of page