top of page

Wicoma

Wicoma heeft alle non-food horecabenodigdheden die jouw zaak nodig heeft.

"Wie? Wicoma!Zaterdagavond! Het is primetime in je bar in hartje Maastricht. De zaak is vol, de tapkranen draaien overuren en de ambiance is top. Kortom, de avond kan niet meer stuk. Totdat je erachter komt dat de voorraad papieren handdoekjes op is. En veel toiletpapier is er ook niet meer. Vergeten te bestellen.... Wat nu? Tent vroeger sluiten? Geen optie. Lenen bij de buren? Past waarschijnlijk niet in jouw automaten. Beste optie: bel 06-21275593.


Dan krijg je Robert Spronck van Wicoma Handelsonderneming uit Gronsveld aan de lijn. Jij legt je probleem uit, Robert lost het op. Hoogstwaarschijnlijk kunnen je gasten, als de nood écht hoog is, binnen een half uur hun handen weer drogen. Wicoma, horecagroothandel voor non-food, is al ruim 25 jaar een uiterst betrouwbare partner voor horecagelegenheden en instanties, zoals scholen en verzorgingstehuizen, in Maastricht en omstreken. Wicoma staat garant voor complete service, flexibele én snelle levering en perfecte kwaliteit.


Wicoma levert alle soorten glaswerk, tafelpapier (ook bedrukt), professionele vaatwasproducten, filtersystemen voor waterontharders, horecaschoonmaakmiddelen, luchtverfrissers, zeepdispensers maar ook rietjes, kaarsen en kassarollen. Lang verhaal kort: Wicoma heeft alle non-food horecabenodigdheden die jouw zaak nodig heeft. Kijk voor meer informatie op www.Wicoma.nl of bel Robert.Probleem opgelost!

Impressie gallerij

bottom of page