top of page

Veugen Technology

Klantgericht, praktisch en service op maat.
Al jaren toonaangevend op het gebied van bedrijfshygiëne in de horeca.

Veugen Technology is al jaren toonaangevend op het gebied van bedrijfshygiëne in de horeca. Met ervaring en inzicht in de dagelijkse werkzaamheden bieden wij een totaalpakket aan hygiëne oplossingen. U stelt hoge eisen aan hygiëne en aan de producten waarmee u werkt. Die producten hebben wij al voor u geselecteerd. Kennis van deze producten en de klant specifieke wensen vertaalt zich in een uitgekiend assortiment met service op maat. Wij leveren klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne binnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.


Wij leveren klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne in uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met ervaring en inzicht in uw dagelijkse werkzaamheden bieden wij u een totaalpakket aan hygiëne oplossingen. U stelt hoge eisen aan hygiëne en aan de producten waarmee u werkt. Die producten hebben in een uitgekiend assortiment opgenomen en zo bieden we service op maat.


Hygiëne is in elke keuken belangrijk. Bovendien zijn er allerlei wettelijke vereisten waaraan moet worden voldaan. Wij zijn getraind om een hygiëneadvies te geven. HACCP is een tool om in enkele stappen reinigingsplannen, controlelijsten, productinformatiebladen en hygiëne-instructies te maken. We inventariseren ter plaatse en vervolgens maken wij een compleet hygiëneplan op maat. Als laatste geven we een training aan het personeel. Gericht op hygiëne, veiligheid, milieubewust werken en geven we uitleg over het gebruik van onze producten.

Impressie gallerij

bottom of page