top of page

GIP

Gangmakers in Projectinrichting

Maak kennis met Michel Dormans en Stefan Houten, de Gangmakers in Projectinrichting. Jarenlang speelden Michel en Stefan samen in de verdediging bij hun voetbalclub SCG. Een sterk duo, waar de tegenpartij niet makkelijk omheen kon. Nu staan Michel en Stefan in de spits, Ze zetten een sterk offensief in om hun gezamenlijke doel te bereiken: met Gangmakers in Projectinrichting fantastisch mooie en vooral complete interieurs realiseren voor horeca, office, leisure, zorg, hotels en terras.


Michel kan bouwen op zijn jarenlange ervaring in de projectinrichting, Stefan weet als eigenaar van woonwinkel Groter in Wonen hoe interieurs in de particuliere markt fraai en compleet vorm kunnen krijgen. Ze bundelen hun kennis, kwaliteiten en resources om van Gangmakers in Projectinrichting een succesformule te maken. Elk project krijgt al hun aandacht, elke stap in het proces is in goede handen. Ze verzamelden sterke partners om zich heen die, samen met hen, garant staan voor een unieke inrichting van jouw zaak. Het complete plaatje serveren, dáár draait het om bij Gangmakers in Projectinrichting.


Het idee voor Gangmakers in Projectinrichting ligt al enkele jaren in het vuur. Michel en Stefan sleutelden aan de formule, bespraken de kansen en boorden hun uitgebreide netwerken aan. Bovenal delen ze hun visie over hoe projectinrichting er in hun ogen uit moet zien: een unieke collectie en stijl, een ongekende prijs-kwaliteitverhouding en een aanpak die gericht is op totale ontzorging voor de klant. Als jouw project in gang is gezet, heb je er dankzij de Gangmakers eigenlijk geen omkijken meer naar. Jij en je project staan centraal. Je moet het ijzer smeden als het heet is en dát doen Michel en Stefan: de Gangmakers in Projectinrichting gaan los!

Impressie gallerij

bottom of page