top of page

Roltex

Slimme bedrijfsvoering

Toen mijn vader in 1967 de eerste kassa’s verkocht, kon hij niet vermoeden wat vandaag de dag allemaal mogelijk is. Je kunt bijna alles automatiseren, en dat levert veel overzicht, werkplezier en tijdwinst op. Maar niet iedere oplossing is een vooruitgang. Wat heb je aan een flitsend systeem als het niet aansluit op jouw werkwijze of als je er niet de juiste managementinformatie uit kunt halen? 


Wie ons kent, weet dat Roltex alleen oplossingen levert die echt iets toevoegen aan jouw bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering. Het is onze uitdaging om samen met jou te onderzoeken hoe. Er worden vaak gouden bergen beloofd, maar de praktische uitvoering, training en servicevoorwaarden worden bij de aankoop gemakshalve nauwelijks uitgelegd. Terwijl juist daar de kracht zit van een goede kassa of software-oplossing. Het moet werken voor jullie.


De liefde voor ons vak, onze kennis van jouw branche, onze 55+ jaar ervaring én onze topmerken Vectron en booq maken voor jou het grote verschil. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er met aandacht en kundigheid naar jouw wensen wordt geluisterd, zodat de investering rust, gastvrijheid en omzet oplevert.


Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en ervaar het zelf.Impressie gallerij

bottom of page